Locatie

Het Eilandje heeft zijn naam niet gestolen: het oudste havengebied van Antwerpen is omgeven door water. Vandaag de dag zijn de havenactiviteiten meer ten noorden van Antwerpen geconcentreerd, maar door de monumentale pakhuizen, lantaarns, hangars en kasseien in de omgeving is het gevoel van een haven nog steeds aanwezig.

Vanaf het Eilandje kan je gemakkelijk naar het zuiden wandelen en de prachtige stad ontdekken. De haven van Antwerpen - ten noorden van Cadix 35 - is zeer goed bereikbaar voor expats. Ook van en naar de luchthaven kan u in België en Nederland gebruik maken van Vliegen en Parkeren, voor meer reisgemak.

De tramhalte "Antwerp Cadix" is gelegen aan het Schengenplein, op 50 meter van Cadix 35, met een directe verbinding naar het Centraal Station van Antwerpen (lijn 24).

Een Delhaize-supermarkt van 1.680 m² ligt op 100 meter van Cadix 35 en is elke dag geopend van 8 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds.

Het Schengenplein is een autovrije zone na 11 uur 's morgens voor niet-inwoners, wat een rustige sfeer geeft in onze straat. Voor huurders met een gereserveerde parkeerplaats in onze garage kunnen we een autovergunning aanvragen, zodat zij 24/7 toegang hebben tot onze garage. Parkeren is ook mogelijk aan de straatkant om de hoek of in de omgeving. Onze garage is uitgerust met oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Drie grote attracties in de buurt vestigen de aandacht op de stad Antwerpen en haar band met het water: