Negen tips voor Winter in Antwerpen!

12/12/2016 - 13:03

De perfecte wintervakantie beleef je dit jaar in Antwerpen!

Van 10 december tot en met 8 januari vind je in het hart van de stad alles voor een onvergetelijk eindejaar. Weet je niet goed waar te beginnen? Haal dan inspiratie uit het overzicht van Visit Antwerpen voor de negen toppers van Winter in Antwerpen.

1. Boek je appartement bij Cadix 35

Voor een aangenaam verblijf op een mooie locatie op het Eilandje moet je bij Cadix 35 zijn. Boek nu je studio, 1 slaapkamer appartement of groter bij ons en geniet van een all-in service waarbij er 2 maal schoongemaakt zal worden en bed- en badlinnen inbegrepen is. Voor meer informatie, contacteer ons gerust op info@cadix35.com.

2. IGLOO mistletoe

Haal de romanticus in jezelf naar boven en kom een kus stelen in het iglo-kunstwerk op de Grote Markt. Volgens de traditie kan je dat onder de maretak straffeloos doen.

3. China Light

Wandel door de ZOO in het donker. Ontdek een fantasiewereld vol kleurrijke, lichtgevende dieren, bloemen en mythische wezens. China Light zorgt ook voor enkele grote lichtinstallaties buiten de ZOO die de binnenstad in een magische sfeer onderdompelen.

4. Nello & Patrasche

Beleef het wereldberoemde verhaal van Nello en zijn hond Patrasche bij de videoprojectie op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Op het einde staan alle spots op het nieuwe standbeeld gericht.

5. Interactief openluchtterras

Speel het spel Sterrenwacht en stap op de lichttegels om de verstopte sterrenbeelden te vinden. Of laat de lichtjes op het plein branden door te fietsen. Of kijk gewoon gezellig toe vanop de tribune.

6. Minigolf met winterbar

Demonstreer je beste swing op de minigolfbaan aan de Cruiseterminal.Die is ingekleed als een magische sprookjeswereld. Achteraf bespreek je je scores in de winterbar.

7. Tubing

Roetsj met een band zo snel mogelijk naar beneden op de winterse glijbaan aan het Steenplein.

8. IJspiste met winterbar

Schaats een rondje op de overdekte ijspiste van de Groenplaats. Naast de piste is een terras met winterbar waar je op adem komt met een lekker drankje én zicht op de kathedraal.

9. Kerstmarkt

Kom cadeautjes jagen op de Antwerpse kerstmarkt. Je koopt er ambachtelijke en artisanale producten en originele hebbedingen. Bij de bijna honderd kraampjes vind je vast het perfecte cadeau.

Het volledige programma, openingsuren, praktische informatie en nieuwtjes vind je op www.winterinantwerpen.be.