Smaakmeesters 2017

Smaakmeesters 2017

05/10/2017 - 09:39

Smaakmeesters is een culinair festival in Antwerpen waar 97 horeca- en speciaalzaken je laten proeven van hun gastronomisch vakmanschap. Van verfijnde, tongstrelende bereidingen over cocktails en koffies, tot het perfecte dessert, de Smaakmeesters van Antwerpen halen alles uit de kast om het fijnproevers zoals jij naar je zin te maken.

Tijdens het openingsweekend van 30 september en 1 oktober verandert Antwerpen in één grote foodmarket en laten de Smaakmeesters je voor 3, 5 of 8 euro genieten van heerlijke proevertjes, dranken en andere verwennerijen.

De chefs geven bovendien enkele van hun geheimen prijs tijdens workshops en demo’s op podia op de Groenplaats en de Vrijdagmarkt (historisch centrum), de Leopold de Waelplaats (het Zuid) en de Nassaustraat (het Eilandje).

Heb je de smaak te pakken? Dan kan je nog heel de maand oktober blijven genieten van zorgvuldig uitgekozen Smaakmeesterssuggesties in alle deelnemende zaken.

Laat je verrassen door het culinaire vakmanschap van Antwerpse chefs.

Meer info kan je terugvinden om de website: www.smaakmeesters.be

ps: Boek nu ook je verblijf bij Cadix 35! Hier kan je voor lange of korte termijn een gemeubelde studio of appartement huren met schoonmaak en linnen inclusief!

#gemeubeldeappartementen #gemeubeldestudios #schoonmaakenlinneningebrepen #korteverblijven #langeverblijven #zaken #toeristen #genieters #feelathomeinantwerp #cadix35

Masters of Taste 2017    |    Smaakmeesters 2017

Op zoek naar een gemeubeld apprtement in Antwerpen?

contacteer ons